MyVita Chlorella Proszek 100g

19.99

Description

Myvita // Suplementy na odchudzanie

Suplement diety MYVITA Chlorella przeznaczony dla osób dorosłych. Zawiera sproszkowane oraz poddane procesowi rozerwania ścian komórek chlorelle. Jod zawarty w chlorellach wspiera prawidłową produkcję hormonów tarczycy, a także wspiera utrzymanie właściwego funkcjonowania układu nerwowego. Proszek zaleca się rozpuścić w wodzie. 1 łyżeczkę raz lub dwa razy dziennie po posiłku. Zawartość opakowania 100 gram.MYVITA Chlorella – składniki:Chlorella (chlorella vulgaris).Dzienna porcja zawiera:Chlorella 2500 mg, w tym jod 25 mcg 17% ZDS*.*ZDS – zalecane dzienne spożycie.Właściwości:Jod pomaga zachować zdrową skórę; wspiera utrzymanie prawidłowych funkcji poznawczych i właściwego działania układu nerwowego, pomaga w prawidłowej produkcji hormonów tarczycy i w prawidłowym funkcjonowaniu tarczycy.Przeciwwskazania:Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników preparatu. Nie zaleca się kobietom w ciąży, karmiącym oraz dzieciom.Zalecane spożycie:1 płaska łyżeczka 2 razy dziennie. Rozpuścić w wodzie.Ważne informacje:Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety ani aktywnego trybu życia. Utrzymanie prawidłowego stanu zdrowia wymaga zrównoważonego i zróżnicowanego odżywiania i prowadzenia zdrowego trybu życia. Istnieje wiele czynników ryzyka choroby. Zmiana jednego z tych czynników ryzyka może wywierać korzystny wpływ lub nie wywierać go. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci w temperaturze pokojowej.Pojemność opakowania:100 gram.Producent:Pronessul. Nowodworska 1759-220 Legnica

sok z aloesu — przeciwwskazania
, środki czystości eko
, sól fizjologiczna na kaszel
, rabarbar to owoc czy warzywo
, brewers yeast
, mleczko kokosowe cena
, sos carolina reaper
, сезам
, mniszek
, dietetyczny majonez
, co jeść po operacji jelita grubego
, czym zastąpić mleczko kokosowe
, objawy odwodnienia u dziecka 7 lat
, spirulina i chlorella

yyyyy